Vloerkleed Woonkamer Patroon Geometrisch

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-45-18-18I1
Beschrijving
Modern design ervaart u als te hectisch en geometrische patronen als saai? Laat u dan door deze buitengewone laagpolige vloerkleden verrassen! Met een rustig, minimalistisch, in contouren gevormd patroon, wordt de voorgrond gedomineerd door een geselecteerd kleurenpalet met een kleurrijke maar subtiele selectie van pasteltinten en individuele geometrische patronen. Deze evenwichtige combinatie van kleur, vorm en design brengt moderne luxe in huis, omdat het speciale contour gesneden vloerkleed niet alleen een uniek driedimensionaal plastisch effect creëert, maar ook het kleurenspel van de afzonderlijke vormen onder de aandacht brengt. Onze vloerkleden zijn niet alleen optisch een highlight, want dankzij de gebruikte materialen overtuigen zij door een uitzonderlijk gevoel en een fantastisch zachte loopervaring. Het gebruikte garen van 100% polypropyleen is niet alleen uiterst robuust en onderhoudsarm, maar ook kleurvast, zodat u lang plezier zult hebben van uw woonaccessoire. Voor het bijzonder zorgeloze comfort zijn de vloerkleden geschikt voor vloerverwarming en getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 12 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Hoogpolig vloerkleed Flokati-stijl
Hoogpolig vloerkleed Flokati-stijl
Inhoud 1
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Laagpolig tapijt ruitpatroon groen
Laagpolig tapijt ruitpatroon groen
van € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben