In- & Outdoor Vloerkleed Oosters Patroon

van € 27,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-433-1-9I2
Beschrijving
Haal nu een exotische ambiance in uw interieur of op u terras of balkon. Met deze platweefsel-vloerkleden in een adembenemende mooi Oosters design creëert u in een handomdraai een vakantiegevoel in uw interieur. In harmonische kleuren zoals beige en donkergrijs kunnen deze woonwonderen probleemloos worden gecombineerd met gemoedelijk meubilair, maar ook met modern tuinmeubilair. Toch dringen deze vloerkleden zich met hun expressie patronen niet op de voorgrond, zodat u op een heerlijke zomeravond in alle rust kunt genieten, want ook buiten is er sprake van gemoedelijkheid. Onbekommerd genieten, gewoon heerlijk de gedachten laten afdwalen, zonder zorgen, dat is onze eis aan dit platweefsel-vloerkleed en om dit te kunnen waarborgen hebben wij uitsluitend gekozen voor specifiek geselecteerde materialen. Het hier gebruikte polypropyleen is getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en is aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen en weet met name door de robuuste verwerking en hoge bestendigheid te overtuigen. Als In-door en Outdoor-vloerkleden zijn deze meesterwerken bovendien uiterst onderhoudsarm en zullen zelfs een ongelukje tot het verleden laten behoren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Platweefsel/Gewicht: 1400 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsarm
  • Robuust

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben