In- & Outdoor Vloerkleed Balkon Ruiten Patroon

van € 23,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Nog maar een paar beschikbaar

Kleur

Maat

  • 10-434-5-14I2
Beschrijving
Hier biedt een klassiek design een geheel nieuw perspectief. Deze prachtige platweefsel-vloerkleden combineren het oude vertrouwde met het nieuwe, want het door velen geliefde geometrische patroon van driehoeken in diverse kleurnuances ontmoet hier de trendy Boho-stijl, waardoor het vloerkleed met frisse en lichte oranje tinten een moderne ‘touch’ krijgt. In een handomdraai een uniek elan in uw interieur creëren door deze meesterwerken kundig met uw meubilair te combineren. Met een discrete luchtigheid worden zij probleemloos in elke interieurstijl geïntegreerd en als u zich niet wilt beperken tot uw interieur, dan kunt u ook uw balkon of terras van een nieuw flair voorzien. Op deze manier wordt de Bohème-sfeer niet beperkt tot de woonruimte, want onze platweefsel-vloerkleden voelen zich ook buitenshuis op hun gemak en kunnen dankzij het robuuste garen van polypropyleen probleemloos de uitdagingen aan die aan een Outdoor-vloerkleed worden gesteld. Dit materiaal bewijst met de bestendigheid en de eenvoud van het reinigen dat het een ware alleskunner is en dankzij het onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk aantoont vrij te zijn van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Platweefsel / Gewicht: 1400 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Robuust
  • Onderhoudsarm

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben