Handgeweven Rond Vloerkleed Met Rand

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 16,79

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-442-2-30I50
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.
Door op de knop "Verzenden" of "Doorgaan" te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens elektr

Beschrijving
Haal met deze vloerkleden een zweem van natuurlijke elegantie in uw interieur! De buitengewone, ronde woonwonderen hebben niet veel nodig om een echte blikvanger te zijn en overtuigen over de gehele linie met een subtiel design. Het feit dat deze vloerkleden met de hand werden vervaardigd, is een extra benadrukking van hun prachtige karakteristiek. Ook speelt het feit dat zij van het actuele trendy materiaal jute werden vervaardigd een rol, het brengt de natuurlijke look nog eens extra tot uitdrukking en zorgt ervoor dat uw favoriete kamer in een geheel nieuw licht kan stralen. Omdat het woord ‘handgemaakt’ vaak een negatieve ondertoon heeft, waarbij men zich afvraagt of dat te maken heeft met slechte arbeidsomstandigheden en kinderarbeid, kunt u bij onze vloerkleden geheel onbezorgd van uw nieuwe ambiance genieten. Het CARE & FAIR®-keurmerk geeft u de garantie dat de vloerkleden onder billijke omstandigheden werden vervaardigd. De vereniging met hoofdkantoor in Hamburg Duitsland, zet zich in de landen van herkomst, zoals Nepal en India. al jaren in voor de rechten van mensen die vloerkleden vervaardigen, evenals voor hun kinderen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% jute
  • Poolhoogte: 9 mm / gewicht: 2000 g/m²
  • Handgeweven
  • CARE & FAIR® - is een merkteken van CARE & FAIR - vloerkledenspecialisten tegen illegale kinderarbeid en ter ondersteuning van de mensen die in de tapijtproductie in India, Nepal en Pakistan werken. Wij ondersteunen hen in hun strijd tegen kinderarbeid!

Klanten kochten ook

Kinder Teppich Kinderzimmer Bunt Rosa Schmetterlinge Karo Muster Punkte Blumen
Kindertapijt vlinders ruitmotief bont
Inhoud 1
van € 39,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinderteppich Kinderzimmer Spielteppich Kurzflor Piratenschiff Schatzkiste In Bunt
Kindertapijt jongens piratenschip kleurrijk
Inhoud 1
van € 16,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

SALE
Ethno Teppich Outdoor Beige Orient Muster Balkon Terrasse Strapazierfähig
Buitentapijt balkon etnodesign
Inhoud 1
van € 7,99 € 12,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben