Laagpolig Vloerkleed Woonkamer 3D Effect Abstract

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-296-9-9I12
Beschrijving
Een vloerkleed zonder veel poespas, zonder overdadige patronen en ornamenten, zonder felle kleuren en veel tamtam. Deze moderne laagpolige vloerkleden gaan bewust voorbij aan optisch sterk aanwezige effecten. Net als een vloer van onbewerkt beton zorgt het met minimalistisch patronen van discrete grijze tinten in verschillende nuances voor een vrije en open sfeer, die de ruimte groter doen lijken. Het spreekt voor zich dat deze vloerkleden, anders dan een betonnen vloer, niet hard noch koud zijn, maar verrassen met een zachte loopervaring en een aangenaam warme pool. Dankzij het prachtige design zijn deze bijzondere exemplaren voor bijna elke ruimte en interierstijl geschikt. Het zijn echte alleskunners! Lichte kleuren en zachte oppervlakken geven misschien de indruk dat u zich over uw nieuwe favoriete vloerkleed voortdurend zorgen moet maken, maar deze laagpolige vloerkleden bewijzen dat deze indruk helemaal niet klopt Voor 100% gemaakt van polyester zijn onze vloerkleden uiterst robuust en bestendig, zodat zij ook in intensief belopen ruimtes uitstekend tot hun recht komen. Als er dan toch eens een keertje iets op het kleed valt, kan het buitengewoon onderhoudsarme materiaal bovendien heel gemakkelijk worden gereinigd.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 7 mm / gewicht: 2050 g/m²
  • Robuust / onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben