Teppich Esszimmer Kariertes Muster 3D Effekt

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-15-12-12I2
Beschrijving

Deze vloerkleden bewijzen dat ruiten niet altijd streng of saai ten tonele hoeven te komen. Het spannende oppervlak van deze ruiten nodig uit om van intense knuffelsessies te genieten en dankzij de geweldig gesneden contouren biedt het een uitdagend uitstraling. De gemêleerde beige tinten geven aan het vloerkleed een moderne, stijlvolle uitstraling, die probleemloos in een reeds bestaand interieur kan worden opgenomen en daar tegelijkertijd waarde aan toevoegt. De moderne used-look zorgt dan aansluitend voor het feit dat het wonderlijk mooie vloerkleed niet in de ruimte verloren gaat, maar zich ontplooit als een echte eyecatcher. Omdat wij graag willen dat u zo lang mogelijk van uw nieuwe woonaccessoire kunt genieten, gebruiken wij voor de vervaardiging van onze vloerkleden altijd bewezen en geteste materialen. Voor deze vloerkleden hebben wij gekozen voor de alleskunner polypropyleen, een stof die met name dankzij de robuuste aard en een gemakkelijk gebruik en onderhoud kan schitteren. Het weefsel kan probleemloos het een of andere ongelukje tot het verleden laten behoren, en kan heel eenvoudig, gewoon thuis, worden gereinigd. Bovendien garandeert het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk een wooncomfort dat absoluut vrij is van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: ca. 13 mm
  • Getest op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsarm
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

SALE
Vloerkleed woonkamer boho design bloemenpatroon
Vloerkleed woonkamer boho design bloemenpatroon
van € 49,99 € 59,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Teppich Meliert Webteppich Hochwertig Wellen Optik Meliert Grau Beige Creme
Webteppich Wellen Optik
Inhoud 1
van € 39,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kinderteppich Rosa Kinderzimmer 3-D Design Alpaka Motiv Pastellfarben Robust
Laagpolig tapijt voor de kinderkamer alpaca pink
Inhoud 1
van € 32,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben