Vloerkleed Terras Vintage Patroon Platgeweven

van € 27,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-304-17-85I2
Beschrijving
Oost west, thuis best! Wie zijn vrije tijd het liefst op het huiselijk balkon of in de tuin doorbrengt, weet een gezellig outdoor-vloerkleed wel te waarderen. Maar als ze er dan zo vrolijk en fris uitzien zoals deze prachtige buitenvloerkleden en u alleen al door ernaar te kijken een goed humeur krijgt, dan is er eigenlijk geen goede reden meer te bedenken waarom u dit chique vloerkleed niet zou aanschaffen. Met het gevarieerde design in verschillende roodtinten en de trendy etnische look, tovert u elk troosteloos terras om in een echte oase van welzijn. Om ervoor te zorgen dat u ook in de warme maanden zorgeloos van uw nieuwe vloerkleed kunt genieten, zijn ze uiteraard ook bestand tegen de grillen van het buitenleven en dus niet alleen stevig, maar ook weerbestendig. Ze zijn gemaakt van 100% polypropyleen, bestand tegen vrijwel elk ongelukje en scoren punten vanwege hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen en heerlijk ongecompliceerde gebruik. Daarnaast zin deze platgeweven vloerkleden getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en dus absoluut vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • In- & outdoorvloerkleed/platgeweven
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Stevig / onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben