Vloerkleed Terras Marokko Patroon Platgeweven

van € 27,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-304-18-15I2
Beschrijving
Het vinden van mooie outdooraccessoires kan soms lastig zijn. Met onze in- en outdoorvloerkleden geeft u aan uw balkon of terras in een handomdraai en eenvoudiger dan ooit tevoren de gezellige sfeer van de huiselijke woonkamer. Het vrolijke patroon in de trendy ethno-look zorgt voor een ware oase van welzijn op elke troosteloze vloer, die wordt ondersteund door de warme, blauwe kleur van deze vloerkleden. Zorg voor een ruimte waarin u uw welverdiende rust krijgt! Om ervoor te zorgen dat u nog lang van de unieke, stralende esthetiek van onze platgeweven vloerkleden kunt genieten, gebruiken wij voor de productie het stevige en veelzijdige polypropyleen. Dit duurzame materiaal is slijtvast en onderhoudsvriendelijk, waardoor het ideaal is voor gebruik in uw buitenruimte. Deze vloerkleden zijn dus niet alleen slijtvast en eenvoudig te reinigen, mocht u tijdens het tuinieren te enthousiast te werk gaan, maar ook absoluut vrij van schadelijke stoffen volgens het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • In- & outdoorvloerkleed/platgeweven
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Stevig / onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben