Vloerkleed Woonkamer Handgeweven Scandi Patroon

van € 22,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-446-1-4I12
Beschrijving

Natuurlijke materialen, een eerlijk en ingetogen design en discrete patronen zijn kenmerkend voor de trendy boho-stijl, die modern en klassiek met gemak combineert. Met deze trendy, platgeweven vloerkleden bent u op de goede weg, want deze onopvallende woonaccessoires kunnen eenvoudig in elke interieurstijl worden geïntegreerd en zullen u met hun waardevolle materialen en unieke uitstraling weten te verrassen. Verkrijgbaar in antraciet, beige of naturel en met een fijn bewerkt ruitpatroon bieden ze ook voor elke smaak en elk interieur de juiste oplossing. Haal deze trend nu in huis.Voor onze trendy, platgeweven vloerkleden hebben wij uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke en bijzonder hoogwaardige materialen. Gemaakt van 100% jute, zijn ze niet alleen zeer robuust en duurzaam zodat ze ook in drukke ruimten kunnen worden gebruikt, maar ze zorgen ook voor een natuurlijk loopgevoel. Deze zorgvuldig met de hand vervaardigde woonaccessoires dragen ook het Care&Fair®-keurmerk, dat sociaal aanvaardbare arbeidsomstandigheden in de landen van herkomst bevordert en campagne voert tegen illegale kinderarbeid.

Hebt u vragen bij het product?


  • Material: 100% Jute
  • Florhöhe: 9 mm/ Gewicht: 2.400 g/qm
  • CARE & FAIR® - ist ein Label des CARE & FAIR - Teppichhandel gegen Kinderarbeit e. V., die wir im Kampf gegen Kinderarbeit unterstützen!
  • Handgearbeitet

Klanten kochten ook

Kinderteppich Rosa Kinderzimmer 3-D Design Alpaka Motiv Pastellfarben Robust
Laagpolig tapijt voor de kinderkamer alpaca pink
Inhoud 1
van € 27,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben