Hoogpolig Vloerkleed Eetkamer Scandinavisch Ethno

van € 13,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-463-3-2I12
Beschrijving
Met een gemoedelijk, zacht vloerkleed zal zelfs de koudste winteravond een heerlijk knusse avond zijn. Met deze trendy hoogpolige vloerkleden haalt u direct de Noordse gezelligheid in huis en zorgt u in een handomdraai voor een huiselijke ambiance. De heerlijk zachte Shaggy’s zijn leverbaar in moderne, subtiele kleuren en spreken aan met een trendy ruitpatroon in Ethno-stijl. Subtiele beige tinten zorgen ervoor dat deze woonaccessoires probleemloos een perfecte plek in elke interieurstijl kunnen vinden en zullen tegelijkertijd uw meubilair opwaarderen. Laat u verwennen door deze heerlijk zachte vloerkleden en geniet van uw nieuwe favoriete exemplaar. Opdat u lang kunnen genieten van uw nieuwe Shaggy en de heerlijk zachte pool,hebben wij voor de vervaardiging ervan alleen op de beste materialen vertrouwd. Onze hoogpolige vloerkleden hebben een pool gemaakt van 100% polypropyleen en overtuigen dankzij de hoogwaardige vervaardiging. Het uiterst robuuste materiaal is ook geschikte voor ruimtes waar veel wordt gelopen, bovendien is het uiterst onderhoudsarm. De vloerkleden zijn bovendien getest conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Poolhoogte: 30 mm
  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Machinaal geweven
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben