Teppich Esszimmer Mandala Orientalisch

van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-472-1-8I12
Beschrijving

U wilt een stukje Oosterse magie in uw interieur, maar u bent geen fan van schreeuwerige, felle kleuren? Dan komen deze moderne vloerkleden echt in uw vizier! Waar andere Oosterse vloerkleden met felle kleuren vaak een expressief effect hebben, zijn deze kunstwerken voor wat betreft de kleur bewust terughoudend. Zij scoren met name door het filigraan Oosterse patroon en zijn op deze manier een stijlvolle verrijking van elk interieur. Door de unieke used-look worden deze woonwonderen een echt unicum en zullen gegarandeerd alle jaloerse blikken van uw bezoek op hen gericht zien. Het is niet alleen visueel dat deze kunstige laagpolige vloerkleden het beste uit twee werelden met elkaar verbinden. Geweven van een combinatie van polypropyleen en polyester en voorzien van een flexibele rug van het vloerkleed van katoen, zijn zij bijna onverwoestbaar en ondanks dat ongelofelijk zacht. De zachte pool laat zich ondanks het heerlijke en comfortabele oppervlak heel gemakkelijk reinigen en zal ook in ruimtes waar veel wordt gelopen, lang mooi blijven. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk is de perfecte afronding van het geweldige totaalpakket en garandeert u comfort dat volledig vrij is van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 65% polypropyleen, 35% polyester
  • Stapel hoogte: 8 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben