Teppich Wohnzimmer Modernes Abstraktes Muster

van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-488-2-18I51
Beschrijving

Om net dat ene extra aan uw interieur toe te voegen, de bijzondere eyecatcher of het optische middelpunt in uw favoriete kamer, weten deze elegante en trendy laagpolige vloerkleden in een handomdraai precies dat te doen. Zij verbinden een modern, aantrekkelijk design met subtiele tinten, die probleemloos kunnen worden gecombineerd met uw bestaande meubilair en met de meest populaire interieurstijlen. Op deze manier zullen deze buitengewone woonaccessoires in Scandi-stijl net zo goed een perfecte plaats weten te vinden als de exemplaren in de Industrial of Boho-look. Daarnaast presenteren zij een gemoedelijke flair en stijlvolle uitstraling en bieden een heerlijk zachte loopervaring – zo gemoedelijk kan moderne kunst zijn.Anders dan kwetsbare schilderijen zijn onze laagpolige vloerkleden niet alleen gemaakt om naar te kijken, maar zijn ontworpen als een passende woonaccessoire voor elke kamer. Dat is de reden waarom wij bij de vervaardiging uitsluitend op het beste materiaal hebben vertrouwd en de veelzijdige grondstof polyester hebben gebruikt, omdat deze grondstof wordt gekenmerkt door een lange levensduur en een uiterst eenvoudig onderhoud. Deze vloerkleden zijn getest conform de onafhankelijke norm STANDARD 100 by OEKO-TEX® en bovendien aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen – zodat u zorgeloos kunt ontspannen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polyester
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben