Teppich Wohnzimmer Moderne Vintage Optik Abstrakt

van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-488-3-18I51
Beschrijving

Voor alle mensen die een voorkeur hebben voor aansprekende patronen en volle, diepe kleuren, maar geen fan zijn van extravagante patronen en een opdringerige uitstraling, zijn deze elegante laagpolige vloerkleden precies het juiste. Met hun abstracte, moderne patronen doen zij denken aan hedendaagse schilderijen, zodat uw interieur op speelse manier wordt getransformeerd in een echte kunstgalerie. De subtiel gebruikte tinten creëren bovendien een gemoedelijke ambiance en kunnen probleemloos met de meest trendy interieurstijlen worden gecombineerd. Maar deze woonaccessoires zijn niet alleen optisch een echte highlight, want met hun heerlijk zachte pool zorgen zij ook voor een zijdezachte loopervaring.Zijdezachte oppervlakken en geraffineerd verwerkte designs doen het niet vermoeden dat onze laagpolige vloerkleden ook bij uitstek geschikt zijn voor ruimtes waar veel wordt gelopen, want dankzij het hoogwaardige materiaal en de zorgvuldige verwerking zijn onze vloerkleden uiterst robuust en bestendig. Met hun pool gemaakt van 100% polyester kunnen deze vloerkleden ook de wat grotere ongelukjes weerstaan. Bovendien zijn deze vloerkleden getest volgens de onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX® en gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polyester
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben