Teppich Wohnzimmer Abstrakt Modernes Muster

van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-488-5-18I51
Beschrijving

Haal nu meer kleur in huis en zorg met deze trendy laagpolige vloerkleden voor een echte highlight, die alle aandacht zal trekken. Hun moderne abstracte patroon wordt razendsnel een echte eyecatcher, die met volle,diepe kleuren probleemloos in uw bestaande interieur integreert en uw meubilair kundig tot uitdrukking laat komen, zonder daarbij ofwel zeer aanwezig te zijn ofwel op de achtergrond te verdwijnen. Laat deze woonwonderen u aanspreken en geniet ook van de zijdezachte pool en de heerlijk zachte loopervaring.Opdat uw nieuwe favoriete vloerkleed met de zachte, volle en diepe kleuren en het aansprekende design ook in alle kamers kan worden gebruikt en u zich geen zorgen hoeft te maken over intensieve reiniging of zelfs over uw gezondheid, hebben wij voor de vervaardiging van onze trendy laagpolige vloerkleden uitsluitend vertrouwd op de allerbeste materialen. Met een pool gemaakt van 100% polyester zijn de vloerkleden niet alleen uiterst robuust en hebben een lange levensduur, maar zij zijn ook bijzonder onderhoudsarm en volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polyester
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben