Teppich Wohnzimmer Orientalisches Vintage Motiv

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-490-1-10I12
Beschrijving
Betover uw interieur met de elegante en stijlvolle ambiance uit duizend-en-een-nacht en haal met deze trendy platgeweven vloerkleden een uniek highlight in huis. Met fijn verwerkte bloemaccenten spreken deze woonaccessoires aan met intense kleuren, die dankzij de geraffineerd toegepaste Used-look niet al te expressief werken en aan het vloerkleed het ware karakter van een uniek exemplaar toevoegen. Uw favoriete kamer wordt in een handomdraai een oosterse oase van welbevinden met een uiterst persoonlijke charme en een heerlijk zachte loopervaring.Opdat de Used-look ook een echt trendy designelement zal blijven en uw nieuwe favoriete vloerkleed niet al na korte tijd aandoet als oud en versleten, hebben wij tijdens de vervaardiging uitsluitend vertrouwd op de allerbeste materialen. Gemaakt van polyester en voorzien van een stabiele rug van katoen, zijn onze laagpolige vloerkleden uiterst robuust en hebben een lange levensduur. Het vloerkleed laat ook de wat grotere ongelukjes snel tot het verleden behoren en kan ook worden toegepast in ruimtes waar veel wordt gelopen. Getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® zijn de vloerkleden bovendien vrij van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polyester
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben