Teppich Wohnzimmer Orientalisches Muster Bordüre

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-490-3-12I12
Beschrijving

Klassiek design hoeft niet altijd een saaie of ouderwetse uitstraling te hebben. In moderne kleurvariaties spreken deze elegante platgeweven vloerkleden aan met oosterse ornamenten en een chique rand en met bloempatronen. Subtiele kleuren en de trendy Used-look maken van deze woonaccessoire in elke interieurstijl een echte eyecatcher en optische highlight, dat tegelijkertijd probleemloos kan worden gecombineerd met bestaand meubilair en in een handomdraai een unieke, gemoedelijke ambiance creëert. Als u nog op zoek bent naar dat ene speciale voor uw favoriete kamer, dan zullen deze woonwonderen u aanspreken.Opdat de trendy Used-look ook een echt designelement zal blijven en uw nieuwe favoriete vloerkleed niet al na korte tijd aandoet als oud en versleten, hebben wij tijdens de vervaardiging van onze platgeweven vloerkleden uitsluitend vertrouwd op de allerbeste materialen en een bijzonder veelzijdige en robuuste grondstof gebruikt. Met hun pool gemaakt van 100% polyester zijn onze woonaccessoires niet alleen bestendig, maar ook bijzonder onderhoudsarm en gemakkelijk voor wat betreft het onderhoud. Getest conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® zijn deze vloerkleden bovendien ook aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polyester
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben