Teppich Wohnzimmer Mandala Orient Marokkanisch

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-490-4-18I12
Beschrijving

Klassieke designs met bloemen en oosterse ornamenten waren altijd al een van de meest populaire designs op het gebied van wooonaccessoires. Met deze trendy platgeweven vloerkleden zijn zij nu beschikbaar in moderne kleuren en een subtiele uitstraling, die probleemloos met de meest trendy interieurstijlen kan worden gecombineerd en snel een optische highlight in uw interieur zullen zijn. De heerlijk zachte vloerkleden die uw voeten verwennen zorgen in een handomdraai voor een gemoedelijke flair en zullen uw meubilair goed tot uitdrukking laten komen, zonder deze te overheersen. De populaireUsed-look zorgt er bovendien voor dat zij het karakter van een uniek exemplaar zullen hebben.Niemand wil tijdens het ontspannen bezorgd zijn over het intensief reinigen van het vloerkleed en slijtage van hun favoriete vloerkleed. Daarom hebben wij onze platgeweven vloerkleden gemaakt van enorm robuuste materialen, die zorgvuldig zijn verwerkt. Gemaakt van de veelzijdige en bestendige grondstof polyester, hebben onze vloerkleden een lange levensduur en zijn bovendien bijzonder onderhoudsarm, zodat ook de wat grotere ongelukjes snel tot het verleden behoren. Volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® zijn de vloerkleden bovendien aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polyester
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben