Vloerkleed Woonkamer Modern Ornamenten Vintage

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-490-5-9I12
Beschrijving
Als een gemoedelijke droom uit duizend-en-een-nacht zorgen deze elegante platgeweven vloerkleden voor een bijzondere ambiance, die uw favoriete kamer in een oase van welbevinden zal omvormen. De oosterse ornamenten worden in moderne, subtiele tinten weergegeven, zodat de vloerkleden probleemloos met de meest trendy interieurstijlen kunnen worden gecombineerd. Ook qua gevoel weten deze trendy woonaccessoires te overtuigen en spreken aan met een ongeëvenaard zachte pool, die vermoeide voeten heerlijk zal verwennen. De populaire Used-look verleent aan de vloerkleden bovendien het karakter van een uniek exemplaar, die alle aandacht weet te trekken.Opdat de Used-look ook een echt trendy designelement zal blijven en uw nieuwe favoriete vloerkleed niet al na korte tijd aandoet als oud en versleten, hebben wij tijdens de vervaardiging uitsluitend vertrouwd op de beste materialen. Met een pool gemaakt van 100% polyester zijn deze woonaccessoires uiterst robuust en bestendig. Het bijzonder onderhoudsarme materiaal spreekt aan door het gemakkelijke onderhoud en is getest conform de onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX®, zodat de vloerkleden aantoonbaar vrij zijn van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polyester
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Vloerkleed Woonkamer Vintage Abstract
Vloerkleed Woonkamer Vintage Abstract
van € 13,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vloerkleed Woonkamer Oosters Randen
Vloerkleed Woonkamer Oosters Randen
van € 13,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben