Teppich Wohnzimmer Mandala Motiv Mit Ornamenten

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-490-6-11I12
Beschrijving

Als uitbundige patronen en volle, diepe kleuren u vaak te veel zijn en niet bij uw bestaande interieurstijl passen, dan zijn deze elegante platgeweven vloerkleden de passende eyecatcher voor u, want hier worden traditionele oosterse ornamenten met krachtige kleuren gecombineerd met een modern design. Deze prachtige woonaccessoires hebben een luxueuze uitstraling, die door de trendy Used-look minder op de voorgrond komt en die aan de vloerkleden het karakter van een uniek exemplaar verleent. Op deze manier kunnen de vloerkleden probleemloos met het bestaande meubilair worden gecombineerd en zullen tegelijkertijd een echte optische highlight in uw interieur zijn.Opdat u lang kunt blijven genieten van deze prachtige woonaccessoires, hebben wij voor de vervaardiging vertrouwd op de veelzijdige grondstof polyester. Voorzien van een stabiele rug van katoen zijn onze platgeweven vloerkleden uiterst robuust en bestendig, zodat zij zonder enig probleem in ruimtes waar veel wordt gelopen kunnen worden gebruikt. Het buitengewoon onderhoudsarme materiaal is bovendien getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polyester
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben