Teppich Wohnzimmer Marokkanisch Muster Vintage

van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-490-7-18I12
Beschrijving

Als u eenvoudige, klassieke designs vaak als te saai en ouderwets ervaart, dan zullen deze elegante platgeweven vloerkleden u vast en zeker aanspreken, want hier worden traditionele en moderne elementen vakkundig samengevoegd om een prachtige combinatie te vormen, die zonder problemen met het bestaande meubilair en in de meest trendy interieurstijlen kan worden geïntegreerd. Met oosterse ornamenten en hedendaagse subtiele kleuren, weten deze woonwonderen het juiste accent in uw favoriete kamer aan te brengen en zullen al snel een echte highlight zijn. De populaire Used-look verleent aan het vloerkleed bovendien het karakter van een uniek exemplaar.Anders dan de Used-look doet vermoeden, zijn onze platgeweven vloerkleden enorm robuust en nagenoeg onverwoestbaar. Omdat zij uitsluitend van de beste materialen werden vervaardigd, zijn zij bestendig en hebben een lange levensduur. Met een pool van 100% polyester en voorzien van een stabiele rug van katoen, zijn de vloerkleden ook perfect geschikt voor ruimtes waar veel wordt gelopen. Voor het zorgeloos genieten is de test conform de STANDARD 100 by OKEO-TEX® verantwoordelijk, want deze test garandeert dat het vloerkleed vrij is van schadelijk stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polyester
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben