Teppich Balkon Flur Boho Blumen Palmen Muster

van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

Belangrijke productinformatie!
Het tapijt wordt voor transportdoeleinden opgevouwen. Houd er rekening mee dat het tapijt ongeveer 3-7 dagen nodig heeft tot het volledig vlak is.
De onderlaag is speciaal ontwikkeld voor gladde vloeren. Het is dus perfect geschikt voor laminaat, PVC, voorgelakt parket, linoleum en tegelvloeren.
Bij parket- o steenvloeren die handmatig of ter plaatse worden verzegeld, is het van essentieel belang dat u de eventuele beperkingen van de kitfabrikant in acht neemt, aangezien bepaalde afdichtingsmiddelen kunnen reageren met de onderlaag van het tapijt.
Houd in ieder geval rekening met een uithardingstijd van 3 maanden voor een nieuwe afdichting.
Leginstructies:
  • Bij het afdichten met watergedragen verven adviseren wij een doorhardingstijd van 3 maanden voor het leggen van de onderlaag!
  • Alleen geschikt voor oplosmiddelvrije olie en waskitten!
  • In natte omstandigheden geen hechting en geen antislipeffect!
  • 10-304-20-8I12
Beschrijving
Haal de urban jungle direct bij u in huis en tover uw lievelingskamer om tot een groene feelgood-oase met een zeer hoge behaaglijkheidsfactor. Met deze trendy platgeweven vloerkleden wordt uw huis natuurlijker en tegelijkertijd huiselijker en gezelliger. Het trendy motief met exotische planten in moderne kleuren is niet alleen eenvoudig te combineren met bestaande meubels en bekende interieurontwerpen, het zorgt er ook voor dat zelfs minimalistisch ingerichte ruimtes er levendig en natuurlijk uitzien. De heerlijk zachte pool rondt de woonbeleving vakkundig af.Om ervoor te zorgen dat u ook met volle teugen van uw nieuwe voetenverwenner kunt genieten, zijn onze trendy platgeweven vloerkleden als in- en outdoorvloerkleed ontworpen, waardoor ze heel comfortabel ook in veelbezochte ruimtes en zelfs op het balkon kunnen worden gelegd. Vervaardigd van 100 % polypropyleen, zijn ze enorm stevig en zeer onderhoudsvriendelijk. Voor een zorgeloos genot en plezier van deze woonwonderen zorgt bovendien de onafhankelijke norm STANDARD 100 by OEKO-TEX®, die garant staat voor het vrij zijn van schadelijke stoffen.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polypropyleen
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben