Teppich Wohnzimmer Balkon Boho Palmen Blumen

van € 14,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-304-21-16I12
Beschrijving
Voor een heerlijk woongevoel is er bijna niets beters dan kamerplanten, die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook de lucht binnenshuis aanzienlijk verbeteren. Deze hippe platgeweven vloerkleden passen hier perfect bij met hun moderne design en weten u te verrassen met hun trendy palmbladmotief. In lichte en frisse kleuren staan deze vloerkleden prachtig in zowel de woonkamer als op het balkon of terras, want een behaaglijke sfeer en een heerlijk zacht loopgevoel zijn binnenshuis net zo gewild als buiten in de frisse lucht.Ontworpen voor binnen en buiten passen onze platgeweven vloerkleden niet alleen visueel in elke ruimte, ze kunnen ook gemakkelijk in drukbezochte ruimten worden gelegd zonder hun vorm te verliezen of te snel te verslijten. Daarvoor zorgt het hoogwaardige materiaal polypropyleen, dat bekend staat om zijn stevige oppervlak en zeer gemakkelijke onderhoud. Dus onze vloerkleden vergeven snel de zelfs wat grotere ongelukjes en zijn gemakkelijk schoon te maken. Getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® zijn ze bovendien aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen - zodat u er zonder zorgen van kunt genieten.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polypropyleen
  • Plat weefsel
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben