Outdoor Teppich Balkon Ethno Geometrisches Muster

van € 89,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-492-1-18I15
Beschrijving

Mensen die beweren dat een subtiel ruitpatroon altijd saai en ouderwets is, hebben vast deze trendy laagpolige vloerkleden nog niet gezien, want hier wordt de klassieker onder de patronen een echt trendy design. Met een aantrekkelijk hoog-laag-effect zorgen deze woonaccessoires voor een unieke loopervaring en zij spreken bovendien aan met volle, diepe kleuren, die het patroon vanuit de lichte ondergrond kundig onder de aandacht weten te brengen. Het design in Ethno-stijl creëert niet alleen een gemoedelijk en ontspannen ambiance, het kan ook heel gemakkelijk met het bestaande meubilair worden gecombineerd en weet uw interieur altijd op de juiste manier te belichten.Lichte kleuren en fijn bewerkte oppervlakken geven vervolgens niet de indruk dat onze laagpolige vloerkleden bij uitstek geschikt zijn voor ruimtes waar heel veel wordt gelopen, want de unieke vloerkleden zijn geschikt voor In- en Outdoor. Gemaakt van polypropyleen, een uiterst robuuste en onderhoudsarme grondstof, zijn zij voor elke omgeving geschikt en dankzij het keurmerk van de STANDARD 100 by OEKO-TEX® zijn de vloerkleden gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polypropyleen
  • Stapel hoogte: 6 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben