Outdoor Teppich Balkon Skandi Boho Rautenmuster

van € 89,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-492-2-18I15
Beschrijving

Haal nu met dit klassieke design een geheel nieuwe en trendy ambiance in huis, want ouderwetse en saaie ruitpatronen zijn gedateerd. Deze elegante vloerkleden met hun design in trendy Ethno-stijl spreken aan omdat zij heel eenvoudig met het bestaande meubilair gecombineerd kunnen worden. Met volle, diepe tinten en een aangenaam lichte achtergrond, komen deze vloerkleden overal goed tot uitdrukking en spreken bovendien extra aan met een uniek hoog-laag-effect, waardoor het verwennen van uw voeten fenomenaal aanvoelt en een ongeëvenaarde loopervaring wordt gegarandeerd.Opdat u nog heel lang van uw nieuwe favoriete exemplaar kunt genieten, hebben wij bij de vervaardiging van onze laagpolige vloerkleden uitsluitend vertrouwd op de beste materialen. Met een pool bestaande uit 100% polypropyleen zijn de vloerkleden zelfs ontwikkeld om zowel Indoor als Outdoor gebruikt te worden en zij zijn uiterst bestendig. Het bijzonder onderhoudsarme materiaal is heel gemakkelijk te reinigen en is getest conform de onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX®, zodat zij aantoonbaar vrij zijn van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polypropyleen
  • Stapel hoogte: 6 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben