Outdoor Teppich Balkon Geometrisches Muster Ethno

van € 89,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-492-3-18I15
Beschrijving

Haal nu meer kleur in huis en creëer met deze trendy laagpolige vloerkleden een unieke, gemoedelijke ambiance in uw interieur. In lichte en volle levendige kleuren komt het patroon bestaande uit geometrische vormen in Ethno-stijl uiterst goed tot uitdrukking en kan heel gemakkelijk met het bestaande meubilair worden gecombineerd. Het trendy design maakt van deze vloerkleden als snel optische highlights in elk ruimte en dankzij het geraffineerd verwerkte hoog-laag-effect zullen ook uw vermoeide voeten een heerlijke vorm van verwenning ervaren. Geniet van de unieke uitstraling en heerlijk zachte loopervaring.Opdat u nog lang kunt genieten van uw nieuwe eyecatcher en met uw voeten de zachte pool van het vloerkleed kunt strelen, hebben wij tijdens de vervaardiging van onze laagpolige vloerkleden uitsluitend vertrouwd op de beste materialen. Dankzij de veelzijdige en bestendige grondstof polypropyleen zijn de vloerkleden zowel geschikt voor gebruik binnenshuis als buitenshuis en kunnen ook worden toegepast in ruimtes waar veel wordt gelopen. Het buitengewoon onderhoudsarme materiaal is bovendien getest volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polypropyleen
  • Stapel hoogte: 6 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben