Outdoor Teppich Balkon Abstraktes Design Mit Karos

van € 89,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-492-5-18I15
Beschrijving

Laat weer eens wat kleur toe in uw leven en geniet van een unieke, gemoedelijke ambiance in uw favoriete kamer. Met deze trendy laagpolige vloerkleden haalt u een echte eyecatcher in huis die het bestaande meubilair de juiste aandacht geeft en probleemloos in uw interieurstijl integreert. De lichte en aantrekkelijke uitstraling van deze elegante woonaccessoires spreken aan met een moderne Ethno-stijll en een fijn verwerkt patroon in volle, diepe kleurvariaties. Op deze manier kunt u in een handomdraai een huiselijke ambiance in uw interieur creëren, en zelfs op uw balkon, want de vloerkleden zijn zowel geschikt voor gebruik binnenshuis als buitenshuis.Onze uiterst robuuste laagpolige vloerkleden zijn ondanks hun lichte kleuren en een geraffineerd verwerkt hoog-laag-effect zowel geschikt voor gebruik binnenshuis als voor gebruik ‘Outdoor'. Met een pool gemaakt van polypropyleen kunnen zij ook de wat grotere ongelukjes snel tot het verleden laten behoren en zijn heel gemakkelijk te reinigen. Het buitengewoon onderhoudsarme materiaal is bovendien getest volgens de onafhankelijke STANDARD 100 by OEKO-TEX® en aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen.

Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal samenstelling: 100% Polypropyleen
  • Stapel hoogte: 6 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Machinegeweven

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben