Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles, ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30
Black Weekend
Bespaar nu 30% op alles,
ook op de resterende voorraad!
Code: BLACK30

Vloerkleed Olieverfschilderij-stijl Meerkleurig

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 22,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-15-10-18I2
Beschrijving
Dit vloerkleed is een combinatie van popart uit de 80-er jaren en impressionistische luchtigheid. Diepe kleuren zoals blauw, rood en geel versmelten tot een exclusief beeld, dat op basis van zwarte accenten structuur krijgt. Tegelijkertijd zorgen speciaal uitgewerkte contouren voor een bijzonder 3D-oppervlak, waardoor het vloerkleed nog meer uitdrukking heeft. Ondanks dat blijft het vloerkleed uiterst solide en onderhoudsarm: dat komt omdat het gemaakt is van 100% polypropyleen en gecertificeerd is volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Omdat het model ook geschikt is voor gebruik op de vloerverwarming, kunt u het waar u maar wilt in uw interieur gebruiken. Onze tip: zorg ervoor dat het vloerkleed voldoende ruimte heeft om het kunstige effect volledig tot ontplooiing te brengen. In een brede woonkamer of in een lichte entree zorgt u met dit model voor een individuele statement.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben