Vintage vloerkleed, abstract

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-15-11-18I2
Beschrijving
Een schilderij voor op uw vloer! Dit kleurrijke, kortpolige vloerkleed geeft uw favoriete kamer een echt artistieke aanblik. De subtiele, levendige kleuren en de interessante structuur doen denken aan een modern schilderij en zorgen voor een opgewekte, vrolijke sfeer in huis. De 3D-look geeft het vloerkleed een opvallende uitstraling en versterkt het beeldhouweffect. Het kleurrijke ontwerp is aangenaam licht en straalt een positieve sfeer uit in de kamer. Het elegante, moderne kunstvloerkleed heeft een pool met een hoogte van zeven millimeter. Omdat het is voorzien van het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk, weet u dat het is getest op aanwezigheid van schadelijke stoffen. Daarnaast is het vervaardigd van hoogwaardige materialen: door de samenstelling uit 80% polyester en 20% polypropyleen is het eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Polyestervezels zijn uiterst dimensioneel stabiel en vochtafstotend. Polypropyleen zorgt voor goede geluidsisolatie en voelt prettig zacht aan. Onze tip: Moderne kunst komt het beste tot zijn recht in een luchtig en eenvoudig ingericht interieur. Witte muren, licht, eenvoudig meubilair, een glazen tafel en eenvoudige linnengordijnen vormen de perfecte omlijsting voor dit esthetische en abstracte kunstvloerkleed. Een modern schilderij aan de muur is daarbij de finishing touch.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80% polyester, 20% polypropyleen
  • Poolhoogte: 7 mm
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Voorzien van franjes aan de uiteinden
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben