Vloerkleed Met ruitpatroon Grijs

van € 36,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-15-1-9I2
Beschrijving
Dit ingetogen ingekleurde volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecertificeerde vloerkleed, overtuigt u van het feit dat u uw interieur ook met een vloerbedekking in diverse grijze tinten heel aansprekend kunt inrichten. Stilistische design meubels en een aantal kleuraccenten op andere locaties creëren een harmonische woonstijl die het aanzien waard is. Het laagpolige vloerkleed wordt door een interessante combinatie van uitgewerkte contouren en een gedeeltelijk doorbroken ruitpatroon een echte blikvanger. Als u iets bijzonders wilt en een harmonische ambiance in uw interieur wilt creëren, dan is dit laagpolige vloerkleed als het ware voor u gemaakt. Deze collectie van vloerkleden, die werden gecontroleerd op het vrij zijn van schadelijke stoffen, spreekt aan doordat het vele levendige kenmerken heeft, zoals de uitgewerkte contouren en de kleurrijke verfijning. De gemêleerde kleuren in het vloerkleed met ruitpatroon biedt interessante effecten. Hiermee wordt uw woonruimte voorzien van een persoonlijke flair. Deze fascinerende collectie, gecertificeerd volgens de Okoe-Tex Standard 100, is aangenaam modern. Het verlangt naar een ambiance waarin veel wit of natuurlijke houttinten domineren.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 13 mm / Gewicht ca. 2850 g/m² • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Klanten bekeken ook

SALE
SALE
Teppich Modern Design Teppich Leinwand Optik Multicolour Grün Blau Rot Gelb Vloerkleed Canvas Rood
Inhoud 1
van € 31,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben