Oriëntaals vloerkleed Maya-patroon

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 49,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-153-6-12I2
Beschrijving
Een beige vloerkleed in vintage-look met franjes aan de uiteinden dat de harten van alle hobby-interieurarchitecten sneller laat kloppen en bij veel verschillende stijlrichtingen past. U krijgt met dit exemplaar dat van zeer fijne weefkunst getuigt, een echte blikvanger in uw huis. De katoenen rug heeft een antislipwerking, en een poolhoogte van 0 mm en een gewicht van 1600 g/m² maken het beeld van dit betoverende exemplaar van 100% polyester compleet. Dankzij het platweefsel is het bovendien robuust en onderhoudsvriendelijk. Zo hebt u lang plezier van het vloerkleed met oriëntaals patroon, dat ook in red, black en cream verkrijgbaar is.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Gewicht: 1600 g/m²
  • Antislip/franjes aan de uiteinden
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Klanten bekeken ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben