Oriëntaals vloerkleed Maya-patroon beige crème

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 49,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-153-7-12I2
Beschrijving
Dit schitterende vloerkleed dat ondanks zijn charme robuust en onderhoudsvriendelijk is, onderscheidt zich door een vintage-look in beige, een fijn afgetekend oriëntaals patroon, franjes aan de uiteinden, een hoge knoopdichtheid en een betoverende, zijdeachtige glans. Niet alleen op de vloer geeft het een sfeer als van 1001 Nacht, ook aan de muur vormt het een chique blikvanger. De gegevens: 100% polyester, platweefsel en een gewicht van ca. 1600 g/m². Het katoen aan de achterkant heeft bovendien een antislipwerking. Dit product is er ook in red, black en cream.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polyester
  • Antislip/franjes aan de uiteinden
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben