Vloerkleed Met ruitpatroon

van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-15-6-9I2
Beschrijving
Met de in strepen uitgevoerde rechthoeken in verschillende nuances van grijs, geeft dit vloerkleed een wat rustigere werking - waarbij opgemerkt moet worden dat het zeer zeker niet saai is! De verschillende groottes van de afzonderlijke vlakken, evenals de diverse patronen en structuren lijkende op gebreide, geweven en gehaakte vormen, geven aan het vloerkleed een trendy patchwork-look. Dit laagpolige vloerkleed brengt een zweem van rust en ontspanning in uw interieur en maakt het tegelijkertijd mogelijk om het met vele kleuren en stijlen te combineren. De lage pool is niet alleen uiterst duurzaam en onderhoudsarm, maar werd ook gecontroleerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
Hebt u vragen bij het product?


• Kleur, zie foto • Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 13 mm / Gewicht ca. 2850 g/m² • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben