Laagpolig vloerkleed shabby-chic-look

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 39,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-158-2-12I2
Beschrijving
Met zijn trendy charme past dit hoogwaardige beige tapijt met korte pool, dat verkrijgbaar is in verschillende tinten bruin en grijs, in elk interieur, ongeacht of u de voorkeur geeft aan een klassieke, moderne of landelijke stijl. Het shabby-chic-effect zorgt voor de trendy used-look, die nog steeds wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende modetrends. De rug van jute zorgt voor een optimale grip. Het kleed is gemaakt van 100% polypropyleen, waardoor het robuust en onderhoudsvriendelijk is. Verdere details: poolhoogte 13 mm, gewicht 2850 g/m2.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 13 mm/Gewicht: 2850 g/m²
  • Rugmateriaal: jute
  • Robuust/onderhoudsvriendelijk

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben