Vloerkleed Scandinavisch Zigzag

van € 33,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-16-7-2I2
Beschrijving
U hebt meer een voorkeur voor individueel en buitengewoon? Dit vloerkleed overtuigt met een uniek karakter! Een klassieke crèmekleurige tint met zwarte accenten als indrukwekkende blikvanger, waardoor bovendien het Gabbeh Loribaft design ontstaat. Het grafische patroon met vakkundig doorbroken elementen en onregelmatigheden laat een geheel eigen charme van het vloerkleed ontstaan. De rand in filigraan aan de uiteinden en het grote patroon in het midden doen denken aan de strakke Scandinavische stijl, waardoor het vloerkleed een stijlvol aspect krijgt. Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen is het nomadische vloerkleed bovendien gecertificeerd conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Onze tip: dit vloerkleed past perfect in een lichte woonkamer of eetkamer, waarin natuurlijke tinten en subtiele decoratieve elementen domineren. In combinatie met materialen zoals rotan, bast of steen kan het design de zeer karakteristieke werking tot uiting brengen.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 13 mm • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben