Designer vloerkleed Ruitpatroon Grijs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 15,99 € 19,99 (20,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-18-108-12I2
Beschrijving
Bruin en beige behoren tot de tijdloze kleurklassiekers, die in bijna elke stijl geïntegreerd kunnen worden. Dit vloerkleed spreekt aan met warme aardkleuren en een grafisch patroon bestaande uit vierkanten en punten. Door het gemêleerde oppervlak krijgen de kleuren een levendige uitstraling. Het vloerkleed is gecontroleerd volgens de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en dus vrij van schadelijke stoffen. Onze tip: in een gemoedelijke woonkamer met houten meubilair van beuken, eiken of notenhout, creëert het vloerkleed een harmonische verbinding tussen vloer en interieur. Ook is het rustige patroon bij uitstek geschikt voor de slaapkamer en zal u in combinatie met overige natuurlijke tinten, verkwikkende dromen bieden. Afzonderlijke highlights in beige hebben een prachtig effect!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polypropyleen
  • Poolhoogte: 9 mm / Gewicht: 1350 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben