Design-vloerkleed geometrische patronen bruin beige

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 15,99 € 19,99 (20,01% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-18-111-7I2
Beschrijving
Natuurlijke kleuren en een grafisch design: dit tapijt overtuigt door een moderne mengeling van gezelligheid en een coole stijl! Dankzij de korte polen van hoogwaardig polypropyleen is het oppervlak robuust en vuilafstotend. Tegelijkertijd komt het symmetrische motief met heldere lijnen nog beter tot zijn recht. Het vloerkleed is ook geschikt voor ruimtes met vloerverwarming, zodat u het werkelijk overal in uw huis kunt gebruiken. Het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat garandeert de afwezigheid van schadelijke stoffen. Bruin, beige en crème geven dit design een warme en harmonieuze uitstraling, die perfect past in uw woon- of eetkamer. Onze tip: combineer meer kubusvormige decoraties met het tapijt en accentueer zo de rechtlijnige stijl!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % polypropyleen
  • Poolhoogte: 9 mm / Gewicht: 1350 g/m²
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben