Binnen- en buitentapijt nomadenpatroon design geel

van € 7,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-183-13-29I12
Beschrijving
Zonnig geel en oosterse motieven - met dit tapijt met zijn kleurrijke design hebt u altijd een goed humeur! Exclusief friségaren en stijlvolle kleurverlopen geven het tapijt een hoogwaardige uitstraling. Het buitentapijt is bedoeld voor gebruik buitenshuis, maar staat ook geweldig binnenshuis met zijn trendy vintage look. De korte pool is gemaakt van zuiver polypropyleen en voldoet aan de eisen van STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dit garandeert dat het tapijt vrij is van schadelijke stoffen. Onze tip: Alleen al door de kleur is dit tapijt een prachtige blikvanger. Met bijpassende accessoires zoals kaarsen, kussens of tafeldecoraties onderstreept u dit expressieve karakter en laat u het design schitteren!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm / Gewicht: 1400 g/m²;
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Rugmateriaal: Polypropyleen
  • Robuust / weerbestendig

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben