Binnen- en buitentapijt patroonmix zwart

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-183-16-8I12
Beschrijving
Bijzonder en stijlvol: De kleine patronen en intensieve kleuren maken van dit ontwerp een effectieve blikvanger. Verschillende grafische elementen wisselen elkaar af en geven het tapijt een hoogwaardige uitstraling. Het tapijt voldoet aan de eisen van de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en is daarom vrij van schadelijke stoffen. Dankzij het hoogwaardige friségaren is de korte pool van polypropyleen heel bijzonder. Bovendien is het robuuste tapijt gemaakt voor gebruik buitenshuis en extreem slijtvast. Onze tip: In stijlvol zwart ziet het oosterse patroon er zeer chique uit en kan perfect worden gecombineerd. Het ontwerp staat bijvoorbeeld prachtig bij een gezellige zithoek in wit, lichtgrijs en antraciet.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm / Gewicht: 1400 g/m²;
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Rugmateriaal: Polypropyleen
  • Robuust / weerbestendig

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben