Openluchttapijt Schilderij-optica diamanten patroon kleurrijk

van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-183-26-18I12
Beschrijving
Dit pastelkunstwerk brengt zelfs op het meest desolate betonnen balkon een kleurrijke vrolijkheid en roept een kleurrijke gezelligheid op uw terras op. Met een harmonieuze combinatie van een buitengewone aquarellook en een stijlvol diamantpatroon is dit kunstwerk een echte eyecatcher en maakt het de warme maanden op uw buitenruimte mooier. Voor de extra portie huiskamersfeer op de gemeenschappelijke grill-avond! Naast de mooie uitstraling zal het dromerige tapijt met een 6 millimeter hoge pool u inspireren. In de zomer is blootsvoets immers des te beter. Ondanks het zachte oppervlak en de kleurrijke kleurstelling is de stof duurzaam en onderhoudsvriendelijk dankzij het veelzijdige en weerbestendige polypropyleenmateriaal. Het garen is getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en is bovendien gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen. Onze tip: Maak ook in uw woonkamer een kleurrijk statement! In de winter ziet dit vrolijke woonaccessoire er ook prachtig uit in de gang of de keuken, waar de weerstand van voordeel is.
Hebt u vragen bij het product?


  •  Materiaal: 100 % polypropyleen
  •     Stapelhoogte: 6 mm / Gewicht: 1.400 g/qm
  •     STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  •     Achtermateriaal: Polypropyleen
  •     Robuust / weerbestendig

Klanten bekeken ook

Buiten tapijt oriëntaals design Buiten tapijt oriëntaals design
Inhoud 1
van € 9,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben