Binnen- en buitentapijt kruismotief

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 19,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-184-3-15I2
Beschrijving
Geniet buiten van het warme seizoen, zonder afstand te doen van comfort en een gezellige sfeer. Het grijsblauwe tapijt doet qua kleur denken aan de Noordzee. Met het subtiele geometrische motief met fijne blauwe nuances onderstreept het tapijt de Noordse look en brengt het een casual vakantiegevoel op uw terras. Het mooie design voelt tijdens het lopen zeer aangenaam dankzij de cut-loop-techniek. Dankzij de zachte maar stevige korte pool worden uw voeten beschermd tegen ruwe ondergronden en is deze behaaglijk. Door het lage gewicht van 1600 gram per vierkante meter kan het Freese-tapijt gemakkelijk worden vervoerd. Het polypropyleen maakt het tapijt ideaal geschikt voor buitenzones. Het materiaal neemt geen water op en kan gemakkelijk worden gereinigd. De lichte kunstvezel geldt als de milieuvriendelijkste voor tapijten. Dankzij het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificaat kunt u uw kinderen met een gerust geweten op het gezellige tapijt laten spelen. Onze tip: accentueer de koele Noordse flair met lichte tinten: wit, crème en beige harmoniëren prachtig met het moderne, zakelijke ontwerp. Plaats accenten met accessoires als vazen of kussens in krachtige kleuren.
Hebt u vragen bij het product?


  • •Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 6 mm / Gewicht: 1400 g/m2
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsarm en vuilafstotend

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben