Scandinavië-look vloerkleed

van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-187-4-15I2
Beschrijving
Met dit laagpolige vloerkleed in indigoblauw schept u een gezellige ambiance, die zowel moderniteit als openheid uitstraalt. Voor de Scandinavische, maar ook de maritieme woonstijl staat dit design-vloerkleed met zijn grafische patroon garant voor een smaakvolle, moderne uitstraling. Koele blauwtinten maken het zacht glanzende vloerkleed bovendien tot een rustpunt voor uw huis. Met zijn heldere design volgt het vloerkleed niet alleen de trend, maar zorgt het ook voor structuur en harmonie in woon- en slaapkamer, eetvertrek of ontvangsthal. Het hoogwaardige laagpolige vloerkleed is getest volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® en dus vrij van schadelijke stoffen en prima geschikt voor de slaapvertrekken. Dankzij het dichte oppervlak vormt het vloerkleed met blauw patroon een zachte ondergrond en laat het de blauwtinten bijzonder helder naar voren komen. Tegelijkertijd is de blikvanger in blauw zeer robuust en gemakkelijk te onderhouden. Onze tip: op een lichte vloer en gecombineerd met meubels in shabby-chic-style, komt het moderne design-vloerkleed in indigoblauw bijzonder mooi tot zijn recht.
Hebt u vragen bij het product?


•Kleur, zie foto / Materiaal 100% polypropyleen

Poolhoogte ca. 13 mm / Gewicht ca. 2850g/m²

Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgen STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Intensief heldere kleuren / Uiterst duurzaam

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben