Laagpolig tapijt Scandinavisch design

van € 18,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-235-11-15I1
Beschrijving
Zo blauw als de zee! Harmonieus en versierd met een vriendelijk ruitpatroon, tovert dit Scandinavische tapijt een vertrouwde en rustgevende sfeer in uw slaap-, eet- of woonkamer. Het diepe blauw wordt artistiek gecompleteerd door het witte patroon, waardoor het tapijt een maritiem karakter krijgt en u een vleugje vakantie laat voelen. Haal een stukje zee in huis! Dit stralend blauwe tapijt is dankzij de materiaalmix van 65% polyacryl, 20% katoen en 15% polyester ondanks de schitterende kleuren onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Het tapijt is getest volgens de OEKO-TEX® STANDARD 100-richtlijnen, absoluut vrij van schadelijke stoffen en garandeert het hoogste wooncomfort. Met een poolhoogte van 9 millimeter en een gewicht van 1.200 gram per vierkante meter voelt dit laagpolige tapijt bovendien knuffelzacht aan. Onze tip: Alle hens aan dek! Gebruik meer decoratie-elementen in blauw en wit om de maritieme stijl te benadrukken en een uniforme en vrolijke basisstemming te creëren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 65% polyacryl, 20% katoen, 15% polyester
  • Poolhoogte: 9 mm/gewicht: 1.200 g/m2
  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • Robuust / onderhoudsarm

Klanten bekeken ook

SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
Kurzflor Teppich Grau Wohnzimmer Orient Design Marokkanisches Muster Used Look Oriëntaals tapijt used-design
Inhoud 1
van € 20,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben