Laagpolig tapijt Scandinavisch design

van € 18,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-235-11-15I1
Beschrijving
Zo blauw als de zee! Harmonieus en versierd met een vriendelijk ruitpatroon, tovert dit Scandinavische tapijt een vertrouwde en rustgevende sfeer in uw slaap-, eet- of woonkamer. Het diepe blauw wordt artistiek gecompleteerd door het witte patroon, waardoor het tapijt een maritiem karakter krijgt en u een vleugje vakantie laat voelen. Haal een stukje zee in huis! Dit stralend blauwe tapijt is dankzij de materiaalmix van 65% polyacryl, 20% katoen en 15% polyester ondanks de schitterende kleuren onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Het tapijt is getest volgens de OEKO-TEX® STANDARD 100-richtlijnen, absoluut vrij van schadelijke stoffen en garandeert het hoogste wooncomfort. Met een poolhoogte van 9 millimeter en een gewicht van 1.200 gram per vierkante meter voelt dit laagpolige tapijt bovendien knuffelzacht aan. Onze tip: Alle hens aan dek! Gebruik meer decoratie-elementen in blauw en wit om de maritieme stijl te benadrukken en een uniforme en vrolijke basisstemming te creëren.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 65% polyacryl, 20% katoen, 15% polyester
  • Poolhoogte: 9 mm/gewicht: 1.200 g/m2
  • OEKO-TEX® STANDARD 100
  • Robuust / onderhoudsarm

Klanten bekeken ook

SALE
SALE
SALE
SALE

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben