Vloerkleed Hoogpolig Flokati-stijl

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-235-5-2I2
Beschrijving
Breng pure gezelligheid in uw huis met dit moderne hoogpolige vloerkleed. Door zijn poolhoogte van 70 mm is dit een knuffelkleed bij uitstek. Het zachte vloerkleed in trendy flokati-look nodigt uit om te dromen en te ontspannen. Op dit robuuste, duurzame kleed kunt u rustig een paar uur heerlijk relaxen, maar is het ook een pure blikvanger die elke ruimte beter doet uitkomen. Door de subtiele grijskleur past dit kleed perfect in elk interieur. Onze tip: Door de hoge pool is dit kleed ideaal voor bij een hoogglanslook in wit of elegant natuurlijk hout. Combineer dit vloerkleed stijlvol met grote vazen van echt drijfhout of tafels van hele boomstammen. Dit voegt een zweem van comfort en luxe toe aan de natuurlijke uitstraling.
Hebt u vragen bij het product?


  • Kleur: zie afbeelding / Materiaal: 100% polyester
  • Poolhoogte: 70 mm / Gewicht: 2800 g/m²
  • Geschikt voor vloeren met vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben