Vloerkleed met franjes satijnlook

van € 29,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-236-1-17I2
Beschrijving
Pure elegantie: Het ontwerp overtuigt in klassiek wit en met een trendy satijnlook. Het barokke patroon ziet er indrukwekkend uit. De zachtglanzende ornamenten lijken te veranderen afhankelijk vanaf welke kant je kijkt en geven het tapijt een elegante uitstraling. Fijne franjes aan de randen maken de stijlvolle look van het tapijt compleet en creëren een modern kunstwerk. Tegelijkertijd is het platgeweven tapijt van katoen en polyester extreem slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Onze tip: Het tijdloze wit met de glinsterende ornamenten zorgt voor een geweldig effect dat naadloos overgaat naar uw kamer. Het ontwerp ziet er fantastisch uit op een oude houten vloer en op individuele vintage meubels.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 72 % polyester, 28 % katoen
  • platweefsel / gewicht: 1100 g/m²
  • Slijtvast
  • geschikt voor vloerverwarming
  • Kwaliteit: hoogwaardig

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben