Handgeweven kelimtapijt streepdesign grijs

van € 19,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-252-1-9I1
Beschrijving
Met dit stijlvolle kelimtapijt haalt u een staaltje traditioneel vakmanschap in huis. Dit met de hand geweven natuurproduct van wol onderscheidt zich door het eenvoudige streepmotief in grijs en zwart. Het is precies deze eenvoudige originaliteit die dit tapijt met sierlijke rand zo charmant maakt Het voelt authentiek en dicht bij de natuur en roept een warme en comfortabele sfeer op. Door de bescheiden kleurstelling past deze toegankelijke vloerbedekking in elke inrichtingsstijl. Hij is met name goed te combineren met de trendy etnografische look. Maar hij vormt ook een harmonieus geheel met de rechtlijnige, soms Spartaans ogende Scandinavische stijl. Of het nu gaat om een moderne of juist een rustieke woonomgeving, dit kleed weet gegarandeerd alle blikken op zich gericht. Door de hoogwaardige afwerking is het niet alleen bijzonder duurzaam, maar heeft het ook nog eens een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit kleed geeft elke ruimte een gezellige touch, zonder opdringerig te lijken. Het platte weefsel van 80% wol en 20% katoen is robuust en onderhoudsvriendelijk. Het tapijt heeft een korte pool van 7 millimeter en een gewicht van 1.400 gram per vierkante meter. Onze tip: combineer eenvoudige, ingetogen meubels en textielelementen met één of twee pronkstukken in sterke etnografische kleuren, zoals fel saffraangeel of een intense bessentint. Door opvallende accenten toe te voegen, maakt u de ruimte nog levendiger.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 80% wol, 20% katoen
  • Poolhoogte: 6 mm / Gewicht: 1.400 g/m˛
  • CARE & FAIR®

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben