Modern hoogpolig tapijt in effen

van € 24,90

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Kleur

Maat

  • 10-259-3-4I41
Beschrijving
Paars wordt beschouwd als een koninklijke en mystieke kleur die een extravagante touch aan uw huis geeft. De meditatieve kleur bevordert het mentale evenwicht en kan op vele manieren worden gecombineerd. Met dit knuffelige shaggy creëert u in een oogwenk een gezellige en romantische sfeer, waarin u comfortabel kunt ontspannen. De warme en extreem pluizige effen hoge pool laat u het dagelijks leven vergeten en nodigt u uit om te dromen. Het betoverende paars heeft een vrouwelijke en tijdloos elegante uitstraling en klanten met hoge verwachtingen zullen de eersteklas, hoogwaardige afwerking zeker kunnen waarderen. Het tapijt is gemaakt van 100% superzacht polypropyleen. Het wordt gekenmerkt door zijn robuuste en onderhoudsvriendelijke karakter en is geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Met een poolhoogte van 50 millimeter en een gewicht van 4.000 gram per vierkante meter, is dit tapijt een weldaad voor uw voeten. Onze tip: paars komt nog beter uit met witte en crèmekleurige tinten. Maar ook in combinatie met donkere meubels en olijfgroen doet deze multifunctionele trendy kleur het bijzonder goed.
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: 50 mm / Gewicht: 4.000 g/m²
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Robuust
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben