Designer vloerkleed Barok-design

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 34,00

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-26-10-1I2
Beschrijving
Het patroon van dit vloerkleed kunt u op bijzondere wijze tot uiting laten komen. De ruitvormige elementen zijn tijdloos en kunnen zich perfect aanpassen aan de inrichting van de hal, woonkamer of slaapkamer. Het zachte rosé wordt afgewisseld met lichtgrijs en diep zwart, waardoor het uiterst mooi tot uiting komt. Elke afzonderlijke ruit is vormgegeven in een gewelfd patroon, wat aan het vloerkleed een klassieke ambiance verleent. Het vloerkleed is gemaakt conform de STANDARD 100 by OEKO-TEX® en is daardoor uiterst milieuvriendelijk. Deze laagpolige collectie van vloerkleden geeft met het in het weefsel geïntegreerde glanzende garen, interessante patronen en diverse gemêleerde kleuren, een nieuwe impuls aan uw interieur.
Hebt u vragen bij het product?


• Materiaal 100% polypropyleen • Poolhoogte ca. 12 mm / Gewicht ca. 2850 g/m² • Kleur, zie foto • Gecontroleerd op schadelijke stoffen volgens STANDARD 100 by OEKO-TEX® • Onderhoudsarm / Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben