Woonkamertapijt oosterse look ruiten

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 29,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-261-5-29I2
Verwittig mij wanneer het product leverbaar is.

Ik heb de gegevens bescherming informatie gelezen.
Door op de knop "Verzenden" of "Doorgaan" te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens elektr

Beschrijving
Modern mosterdgeel in combinatie met Marokkaanse patronen: met dit tapijt creëert u een sfeer van warmte en stralend optimisme in uw woning. Het mosterdgeel wordt steeds meer een trendkleur en brengt een stijlvolle, gezellige sfeer op uw vloer zonder al te opzichtig te worden. Ook het eenvoudige oosterse design onderstreept het rustieke en gezellige karakter en maakt deze woonaccessoire in combinatie met de warme aardkleur tot een echt feel-good wonder! Naast de betoverende look brengt het prachtige tapijt met korte pool ook een dromerige sfeer in uw favoriete kamer. Met een poolhoogte van 11 millimeter is het kleed ongecompliceerd, gemakkelijk te onderhouden en biedt het een aangenaam loopgevoel. Ondanks de lichte kleurstelling is de stof ook zeer duurzaam dankzij de productie van hoogwaardig polypropyleen en is daarom ook ideaal voor doorgangen waar veel mensen lopen. Bovendien garandeert het STANDARD 100 by OEKO-TEX®-keurmerk u comfort zonder schadelijke stoffen waardoor het tapijt een echte allrounder is!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100 % Polypropylen
  • Poolhoogte: 11 mm
  • Robuust
  • Onderhoudsvriendelijk
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben