Woonkamer-tapijt geruit patroonmix

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
van € 34,99

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Maat:

Kleur:

  • 10-26-17-9I2
Beschrijving
U houdt van patronen? Dan is dit tapijt perfect voor u: Dit kunstwerk is bewust terughoudend vormgegeven en probeert niet met felle kleuren op te vallen. In plaats daarvan valt het op door het meerlaagse design en de vele verschillende filigrane patronen en contouren. Het speciale ruitpatroon wordt verder aangevuld met kunstzinnig met de hand vormgegeven ornamenten, meanderende strepen,, waardoor het tapijt in elke ruimte een extravagante alleskunner wordt. Het artistieke 3D-effect verleent de 12 millimeter hoge pool een bijzonder spannende haptische ervaring en beide samen zorgen voor een ongelooflijk fijne loopervaring op uw vloer. Dankzij de hoogwaardige productie van een veelzijdige polypropyleen-polyestermix blijven de fijne structuur en de fantastische look van het kortpolige tapijt behouden. De materiaalmix is echter niet alleen sterk en onderhoudsvriendelijk, maar voldoet bovendien aan de norm STANDARD 100 by OEKO-TEX® met certificaat 100 en is volledig vrij van schadelijke stoffen!
Hebt u vragen bij het product?


  • Materiaal: 100% polypropyleen
  • Poolhoogte: ca. 12 mm
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Onderhoudsarm/geschikt voor vloerverwarming

Klanten kochten ook

Telefonisch overleg

Onze medewerkers zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17 uur bereikbaar en zijn beschikbaar voor vragen en suggesties.

+31 202625720

Gratis verzending & retourneren

Binnen Duitsland zijn er geen verzendkosten voor verzending en eventueel retourzending. Voor de verzendkosten naar het buitenland verwijzen wij u naar de pagina "Betaling & Verzending".

60 dagen recht op teruggave

Als de goederen u niet bevallen, is de terugzending voor u binnen 60 dagen gratis. Voor details zie de link "Betaling & Verzending".

nach oben